fbpx
honselersdijkse-ondernemersvereniging-logo

Blogs

Yvonne Bouthoorn in haar baby spa.

Interview Iamo “Baby in Bloei”

“Het floaten zorgt ervoor dat baby’s weer het gevoel hebben terug te zijn in de baarmoeder en zo kunnen ze vrij bewegen en voelen ze zich geborgen.”

De voorgevel van de winkel Tendenzkappers in Honselersdijk.

Tendenzkappers (Gerda Linnenbank)

Van jongs af aan droomde Gerda al om kapster te worden, deze droom heeft ze dan ook al vroeg waargemaakt. In dit blog verteld ze hoe ze hier is gekomen.

De Bloemendijk (André Bongaards)

André en Marleen zijn inmiddels al 21 jaar eigenaar van hun winkel in de Dijkstraat. Maar hoe ziet de toekomst eruit?

Interview Family Treffers (Corjan Treffers)

Iets meer dan 7 jaar geleden opende Corjan Treffers zijn eigen cafetaria in Honselersdijk en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Dijkstraat!

Interview KwestFactory (Peggy Mulder)

BSO KwestKids is afgelopen zomer verbouwd! In de vernieuwde en frisse inrichting kunnen de kids zich helemaal thuisvoelen.

Interview Juwelier (Sandra Bakker)

Juwelier Roel en Sandra Bakker vind je al bijna 30 jaar in de Dijkstraat. In een kort interview verteld Sandra Bakker over de onderneming.

Raad en win!

Hoe goed ken jij alle ondernemingen in Honselersdijk? Raad jij bij welke onderneming deze foto is gemaakt? Dan maak jij kans op leuke prijzen!

Interview Vis Fietsservice (Vincent Vis)

Vincent Vis is onmisbaar in Honselersdijk. In een kort interview vertelt hij over hoe de afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe zijn toekomst eruit ziet.

Winkel in Honselersdijk en win!

Heb je zin om een dagje te gaan winkelen in Honselersdijk? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Gegevens
Honselersdijkse Ondernemers Vereniging
info@honselersdijkseov.nl
KvK: 40397327
Disclaimer & privacy
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan de HOV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. HOV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.
HOV Honselersdijkse Ondernemers Vereniginig & BIZ Honselersdijk