fbpx
honselersdijkse-ondernemersvereniging-logo

Contact

Postadres

Moddermanplein 9
2675 CT Honselersdijk
info@honselersdijkseov.nl

Bestuur

Rob Starrenburg - Voorzitter

Rob Starrenburg is eigenaar van Tendenz Kappers aan het Moddermanplein in Honselersdijk. Hij is een bevlogen ondernemer en samen met zijn vrouw houdt hij zijn team op scherp. Rob is sinds 2012 voorzitter van de HOV.

Helene van der weide

Helene van der Weide zit al sinds 2016 in het bestuur van de HOV en is eigenaresse van Van der Weide Accountants. Binnen het bestuur controleert zij alle inkomsten en uitgaven en verzorgt zij de begroting, financiën, administratie en jaarrekening.

Corjan Treffers

Corjan Treffers is eigenaar van de huiskamer van Honselersdijk. Als je even geen zin hebt om te koken, ga je naar Family Treffers. De kaart is lekker uitgebreid en voor ieder wat wils. Corjan zit sinds 2018 in het bestuur van de HOV.

Johan van der Meer

Johan van der Meer is directeur van Van der Meer Verzekeringen. Hij komt uit een echte verzekeringsfamilie. Johan zit al sinds 1993 in het bestuur van de HOV en dankzij zijn beroep, kent hij veel mensen in het Westland en weet hij de juiste personen met elkaar te verbinden.
Gegevens
Honselersdijkse Ondernemers Vereniging
info@honselersdijkseov.nl
KvK: 40397327
Disclaimer & privacy
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan de HOV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. HOV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.
HOV Honselersdijkse Ondernemers Vereniginig & BIZ Honselersdijk