fbpx
honselersdijkse-ondernemersvereniging-logo

Interview Iamo “Baby in Bloei”

Yvonne, hoe kwam je op het idee om een baby spa te beginnen?

Ik wilde graag nog iets beginnen als aanvulling op de kraamzorg, die kraamzorg B-Lief levert. Aangezien er nog geen baby spa in het Westland was, dacht ik: “Dit ga ik opzetten.”. Het is de eerste Westlandse baby spa.

Wat vind je het leukste aan het vak?

Het contact met de mensen die in de winkel komen, het contact met de kersverse ouders en natuurlijk de lieve baby’tjes vind ik het leukste. Het zorgen voor een optimale beleving in de spa, doordat we allemaal privé ruimtes hebben. Ik vind het ook leuk dat ik de tijd kan nemen voor de mensen en de service die we aanbieden, bevalt bij iedereen zo goed. Daar word je zelf ook enthousiast van!

Daarnaast kunnen we gave cadeaupakketten samenstellen en dat is ook erg leuk om te doen.

Hoeveel baby’s ontvang je ongeveer wekelijks?

Dat wisselt nog wel eens, maar ongeveer 15 per week.

Wat wil je de mensen echt meegeven en wat is jouw boodschap aan alle jonge ouders?

Ik zou ze graag willen meegeven dat floaten, naast dat het heel leuk is om te zien, ook echt bewezen heel goed is voor de pasgeborene.

Het bevordert en stimuleert de motoriek, zorgt voor totale ontspanning, helpt tegen krampjes, en floaten heeft nog veel meer voordelen die je kunt vinden op onze site www.babyinbloei.nl

Het floaten zorgt ervoor dat baby’s weer het gevoel hebben terug te zijn in de baarmoeder en zo kunnen ze vrij bewegen en voelen ze zich erg geborgen. Neem gerust contact op of bel voor meer informatie. Zoals een mama zei: Dit is het gaafste kraamcadeau dat ik ooit heb gekregen. Bovendien ontspan ik ook helemaal nu ik mijn kleintje zo zie genieten.

Dit gun ik iedereen!

Gegevens
Honselersdijkse Ondernemers Vereniging
info@honselersdijkseov.nl
KvK: 40397327
Disclaimer & privacy
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan de HOV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. HOV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.
HOV Honselersdijkse Ondernemers Vereniginig & BIZ Honselersdijk