fbpx
honselersdijkse-ondernemersvereniging-logo

Tendenzkappers (Gerda Linnenbank)

Van jongs af aan droomde Gerda al om kapster te worden, deze droom heeft ze dan ook al vroeg waargemaakt. In dit blog verteld ze hoe ze hier is gekomen.

Van dromen naar realiteit!✂️

Vanaf het moment dat ik mijn eerste woorden kon spreken, wist ik het al: ik wilde kapster worden! En geloof me, ik was er snel bij, haha! Op mijn vijftiende deed ik mijn examen voor mavo TL en al snel begon ik mijn carrière in een kapsalon na een snuffelstage.

Na de mavo besloot ik naar het Albeda College in Maassluis te gaan voor mijn kappersopleiding. Ik begon met een tweejarige opleiding en vervolgde mijn reis met het derde jaar, waarin ik me specialiseerde in allround kappersvaardigheden. Na het behalen van mijn diploma begon ik fulltime te werken in de kapsalon waar ik maar liefst 14 jaar heb doorgebracht.

Gedurende die jaren heb ik niet stilgezeten. Ik heb talloze interne trainingen gevolgd en zelfs deelgenomen aan shows. Maar het hoogtepunt van mijn carrière was toch wel de master-colour opleiding die een jaar duurde. Deze opleiding bracht mijn magie, kennis en vaardigheden op het gebied van kleur naar een heel nieuw niveau. Ik ben trots dat ik op dit niveau mijn klanten kan adviseren en hen kan geven wat ze verdienen: de allerbeste service.

In ons prachtige vakgebied gaat innovatie en ontwikkeling altijd door. En nu, na enkele jaren bij Tendenz te hebben gewerkt, ben ik nog steeds onderdeel van de warme kappersfamilie. Hier blijven we onszelf zowel intern als extern bijscholen met internationale educatie.

Elke dag ga ik met een grote glimlach naar mijn werk, omdat het mooiste deel van mijn beroep is dat we mensen blij maken en hen met een goed gevoel de deur uit laten gaan. Het is een voorrecht om deel uit te maken van deze bijzondere reis en ik kan niet wachten om nog meer magische kapsels te creëren!

Tendenzkappers

Adres
Moddermanplein 8-9
2675 CT, Honselersdijk

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 08:30-21:00
Zaterdag: 08:00-16:00
Zondag: Gesloten

Gerda Linnenbank staat in haar kapperszaak Tendenzkappers waar zij de bedrijfsleider is.
Gegevens
Honselersdijkse Ondernemers Vereniging
info@honselersdijkseov.nl
KvK: 40397327
Disclaimer & privacy
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan de HOV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. HOV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.
HOV Honselersdijkse Ondernemers Vereniginig & BIZ Honselersdijk