fbpx
honselersdijkse-ondernemersvereniging-logo

Interview Juwelier (Sandra Bakker)

Juwelier Roel en Sandra Bakker vind je al bijna 30 jaar in de Dijkstraat. In een kort interview verteld Sandra Bakker over de onderneming.

Hoe is het bedrijf ooit begonnen? 
Op 23 maart 2024 is het 30 jaar geleden dat wij ons bedrijf zijn begonnen. In het begin huurden wij alleen de voorkant van de winkel. Na 4 jaar konden Roel en ik het hele pand kopen. In die tijd hebben wij zelf achter de winkel gewoond. 
In het jaar 2000 besloten we toen de winkel door te breken zodat we verder konden groeien. In 2018 hebben we de zaak helemaal verbouwd naar hoe het nu is. Daar zijn wij super trots op! Ook omdat onze zoon Jeffrey nu mede-eigenaar is. Hij gaat de zaak doorzetten tegen de tijd dat wij het wat rustiger aan willen gaan doen.

Familiebedrijf?
Wij zeggen altijd: zonder een goed team kom je niet zover als wij zijn gekomen!
We hebben zelfs twee oud-medewerksters die nog steeds bij ons langs komen. Waar nodig zullen zij nog steeds weleens meewerken op een kerstmarkt of braderie. Dus je kunt ons wel een familiebedrijf noemen.

Is er een grote tegenslag geweest waar jullie voor hebben moeten knokken?
Een grote tegenslag hebben wij eigenlijk nooit echt gehad. Het is ons daarentegen ook niet aan komen waaien. We hebben altijd hard moeten werken om te komen waar we nu zijn. In het begin was het wat lastiger, met 3 kleine kinderen en een hypotheek. Doordat wij elke dag ons best bleven doen werd het steeds een stukje makkelijker.

Is er een leuk/speciaal moment dat je niet zal vergeten?
Ons werk bestaat uit heel veel mooie momenten. Wij maken mensen blij met een mooi sieraad dat we speciaal voor iemand ontwerpen en maken, of met een aankoop van een sieraad of horloge. Ook zijn er momenten waarop het voor de klant emotioneel kan zijn, dat is op zichzelf al een speciaal moment. 
Maar er is wel één moment in het bijzonder dat we niet mogen vergeten. Dat was ons 25-jarig bestaan. Op deze dag hadden wij in de winkel een aantal leuke dingen georganiseerd voor onze klanten. Voor ons was deze dag er een om nooit te vergeten. Er kwamen zoveel klanten langs om ons te feliciteren! Het deed ons goed om te zien dat we echt gewaardeerd worden en daar zijn wij heel dankbaar voor.

Juwelier Bakker
Roel & Sandra

Adres
Dijkstraat 43
2675 AV, Honselersdijk

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: 09:00-17:30
Zondag: Gesloten

Juwelier Roel en Sandra Bakker
Gegevens
Honselersdijkse Ondernemers Vereniging
info@honselersdijkseov.nl
KvK: 40397327
Disclaimer & privacy
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan de HOV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. HOV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.
HOV Honselersdijkse Ondernemers Vereniginig & BIZ Honselersdijk