fbpx
honselersdijkse-ondernemersvereniging-logo

Raad en win!

Hoe goed ken jij alle ondernemingen in Honselersdijk? De winacties zijn simpel: Wij delen close-up foto’s van de deelnemende ondernemingen uit Honselersdijk. Raad jij bij welke onderneming deze foto is gemaakt? Dan maak jij kans op leuke prijzen!

Nadat wij de foto hebben gedeeld, heb je 24 uur de tijd om te laten weten bij welke onderneming jij denkt dat de foto is gemaakt. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt deelnemen:

  • Plaats een reactie onder de Instagram-post.
  • Laat een opmerking achter onder het Facebook-bericht.
  • Reageer op ons verhaal op Facebook of Instagram.
  • Stuur ons een privéberichtje via Instagram of Facebook.

Zodra alle juiste antwoorden zijn verzameld, zullen we willekeurig de winnaars kiezen. 

Wil jij extra kans maken om te winnen? Like de posts op Facebook of Instagram over de winactie en volg @winkeleninhonselersdijk voor een extra kans om te winnen.

De allereerste ronde van de winactie zal van start gaan op donderdag 26 oktober om 12:00 uur. Zorg dat je erbij bent, want wie weet win jij wel een leuke prijs!

Blijf ons volgen voor meer updates en details over onze lokale ondernemingen en win leuke prijzen! Veel succes!

De eerste winactie zal donderdag 26 oktober 12:00 online komen.

Gegevens
Honselersdijkse Ondernemers Vereniging
info@honselersdijkseov.nl
KvK: 40397327
Disclaimer & privacy
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan de HOV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. HOV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.
HOV Honselersdijkse Ondernemers Vereniginig & BIZ Honselersdijk