fbpx
honselersdijkse-ondernemersvereniging-logo

Winkel in Honselersdijk en win!

Heb je zin om een dagje te gaan winkelen in Honselersdijk? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De Honselersdijkse OV organiseert namelijk de “Winkel en Win” -loten actie. Bij elke aankoop die je doet in de winkels in Honselersdijk ontvang je één lot. En met dat lot maak je kans op fantastische prijzen! Het enige wat je hoeft te doen is je lot activeren vóór 19 juni 2023 via deze pagina: www.honselersdijkseov.nl/actie.

Er zijn vele mooie prijzen te winnen, dus het is zeker de moeite waard om eens langs te komen. Je kunt zelf een prijs kiezen die jij graag wilt winnen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, maar met elk lot maak je slechts één keer kans op één prijs. De winnaars worden geloot uit alle geactiveerde loten en krijgen een mail wanneer ze hebben gewonnen.

En er is nog een leuk extraatje! Als je meedoet aan de actie, ga je ermee akkoord dat je e-mailadres incidenteel (maximaal 2 keer per jaar) wordt gebruikt voor toezending van informatie over de activiteiten in winkelgebied Honselersdijk. Zo blijf je op de hoogte van alle leuke activiteiten die er te doen zijn in Honselersdijk. Bekijk ook even de actievoorwaarden die op de achterkant van het lot staan, zodat je precies weet wat de regels zijn. Winkelen is nog nooit zo leuk geweest in Honselersdijk! 

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Dit betekent dat als de winnaars eenmaal zijn geloot, er geen mogelijkheid is om te discussiëren over de uitslag van de loterij. Dus zorg ervoor dat je jouw lot op tijd activeert. Ga snel winkelen in Honselersdijk en verzamel zoveel mogelijk loten. Wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnaar van een mooie prijs! 

Gegevens
Honselersdijkse Ondernemers Vereniging
info@honselersdijkseov.nl
KvK: 40397327
Disclaimer & privacy
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan de HOV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. HOV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.
HOV Honselersdijkse Ondernemers Vereniginig & BIZ Honselersdijk