fbpx
honselersdijkse-ondernemersvereniging-logo

Interview Vis Fietsservice (Vincent Vis)

Vincent Vis is onmisbaar in Honselersdijk. In een kort interview vertelt hij over hoe de afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe zijn toekomst eruit ziet.

Wat vind je het leukste aan het vak?
Het is me met de paplepel ingegoten. Vanaf jongs af aan weet ik niet beter dan dat ik in een fietsenwinkel werk. Het onder de mensen zijn en ze blij maken maakt het vak alleen maar leuker! 

Zijn er mijlpalen geweest afgelopen jaren waar je trots op bent?
Vroeger had ik de winkel samen met mijn zoon maar die is eruit gestapt. Tijdens de corona pandemie ben ik zelf een lange tijd ziek geweest. Ik heb de voorkant van mijn winkel moeten verkopen omdat ik het met mijn gezondheid niet meer vol kon houden. Even zag het ernaar uit dat ik de hele winkel moest verkopen. Gelukkig was dat niet het geval. Sinds 2 jaar voer ik weer reparaties uit aan fietsen en daar ben ik super blij mee!

Hoe lang ben je nog van plan door te gaan met het vak/dit bedrijf?
Ik ga dood in het harnas. Ik ben niet van plan om te stoppen, tot het op een dag écht niet meer kan. Nu is de winkel alleen nog maar in de ochtend open, daardoor is het goed vol te houden. In de middag ga ik lekker sporten of fietsen om mijn gezondheid goed te houden. Vroeger had ik een hekel aan fietsen! Ik was al heel de dag met die dingen bezig, en in het weekend? Dan ging ik ook niet op de fiets. Ik had er ook gewoon geen tijd voor. Maar nu vind ik het heerlijk. Als ik in de middag vrij ben ga ik gerust 20 kilometer fietsen!

Vis Fietsservice

Adres
Dijkstraat 26a
2675 AX, Honselersdijk

Openingstijden
Maandag: 08:30-12:00
Dinsdag: 08:30-12:00
Woensdag: 08:30-12:00
Donderdag: 08:30-12:00
Vrijdag: 08:30-12:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Vincent vis fietsservice
Gegevens
Honselersdijkse Ondernemers Vereniging
info@honselersdijkseov.nl
KvK: 40397327
Disclaimer & privacy
Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan de HOV niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. HOV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.
HOV Honselersdijkse Ondernemers Vereniginig & BIZ Honselersdijk