Kaart Honselersdijk

Klik op de kaart om te openen in Google Maps

Postadres

Moddermanplein 9
2675 CT Honselersdijk
hov-biz@outlook.comBestuur HOV

Rob Starrenburg - Voorzitter

Rob Starrenburg is eigenaar van Tendenz Kappers aan het Moddermanplein in Honselersdijk. Hij is een bevlogen ondernemer en samen met zijn vrouw houdt hij zijn team op scherp. Rob is sinds 2012 voorzitter van de HOV.

Corjan Treffers

Corjan Treffers is eigenaar van de huiskamer van Honselersdijk. Als je even geen zin hebt om te koken, ga je naar Family Treffers. De kaart is lekker uitgebreid en voor ieder wat wils. Corjan zit sinds 2018 in het bestuur van de HOV.

Helene van der Weide

Helene van der Weide zit al sinds 2016 in het bestuur van de HOV en is eigenaresse van Van der Weide Accountants. Binnen het bestuur controleert zij alle inkomsten en uitgaven en verzorgt zij de begroting, financiën, administratie en jaarrekening.

Johan van der Meer

Johan van der Meer is directeur van Van der Meer Verzekeringen. Hij komt uit een echte verzekeringsfamilie. Johan zit al sinds 1993 in het bestuur van de HOV en dankzij zijn beroep, kent hij veel mensen in het Westland en weet hij de juiste personen met elkaar te verbinden.

Tamara van Oppenraaij

Tamara is eigenaar van TamTam Communicatie en zzp-er op het gebied van marketing en communicatie. Sinds 2018 vormt zij het secretariaat van de HOV en verzorgt zij alle communicatie met leden, gemeente en stakeholders.